Másfélmillió lépés sztómával

Támogatók

 Alfiker Kft. Nyíregyháza

Bátori Józsefné, Debrecen

B.Braun

Coloplast

Dorogi ILCO Klub

Dorogi Egyetértés Sportegyesület Természetjáró Szakosztály

Farkas József, Kecel

Hajdú Bihar Megyei ILCO Klub

Hollister Kft

Hódmezővásárhely Önkormányzata

Jász-Nagykun Szolnok Megyei ILCO Klub

Jászberényi ILCO Klub

Kazincbarcikai IlCO Egyesület

Kovács Istvánné

Kiskunhalasi ILCO Klub

Kocsis Péterné, Hermina, a Gyöngyösi ILCO Klub elnöke

Magyar ILCO Szövetség

Magyarfalvi Imre

Másfélmillio lépés sztomával

Rohanó világunkban az egészségünkre, annak megőrzésére kevés figyelmet fordítunk. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy súlyos egészségügyi problémára kampánnyal hívja fel az öntudatos civil szervezet a közvélemény figyelmét.

A Dorogi ILCO Klub vezetőjének fejében 2010 -ben született meg az ötlet, hogy egy sokak által ismert Rockembauer Pál által népszerűvé tett "Másfélmillió lépés" túrát mi sztómások is megtegyük és ezzel a figyelmet magunkra tereljük.

Csatlakozás

 Olyan ügyhöz csatlakozni, amiről tudjuk, hogy felemelő, a stomás társadalom küzdeni akarását hirdető, megmutató, figyelemfelhívó vállalását támogatni, nemes feladat.

Bejárás térképen

Felhívás

 A híradásokban nap mint nap találni olyan beszámolókat, amelyben valamilyen fogyatékkal élők olyan teljesítményeket produkálnak, amely teljesítményt egészségesek sem sokan tesznek. Biztosan emlékszünk Erőss Zsoltra, akinek a Tátrában elszenvedett balesete után amputálták a lábát, és most újra nyolcezres csúcsokra tör.

Mielőtt ezt a felhívást írni kezdtem az interneten kutattam olyan sztómás sorstársak után, akik valamilyen hasonló teljesítményre szánták rá magukat. Nem volt könnyű dolgom. Miért? Talán azért mert a mi fogyatékunkkal kevésbé „dicsekednek”

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.