Decemberi események

2018.12.01-02.

Sóstó Tours- Rehabilitáció az összefogás jegyében 

Kétnapos rendezvényen vettünk részt a Nyíregyházi ILCO Egyesület meghívására. Ennek a napnak a története még egy év eleji rendezvénnyel függ össze! Nevezetesen, a Nyíregyházi és Dorogi ILCO egyesület által szervezett Jótékonysági bál bevételéből a Csehországi ILCO Szövetség meghívásának eleget téve egy nemzetközi program résztvevőiként, kerékpár versenyen vettünk volna részt. Rajtunk kívül álló okok miatt nem jött létre ez a cseh találkozás. Gondoltunk egy nagyot, hogy a jótékony adakozók, segítők, szervezők részvételével, a ráfordítás után megmaradt bevételből egy, két napos kikapcsolódást szervezünk a rehabilitáció jegyében Nyíregyháza-Sóstófürdőn.  A Dorogi,- Debreceni,- Kecskeméti, Szolnoki. – és a házigazda Nyíregyházi ILCO Egyesületek tagjai igazi rehabilitációban vettek részt. Az érkezéskor, szabolcsi tájjellegű ebéddel vártak azaz magyaros gulyásleves, szabolcsi tengeris töltött káposzta, kelt mákos, diós tészta. Megünnepeltük Csák Ferencné Erzsike 65. szülinapját. Erzsike stílusos ajándékot hozott, egy élethű versenybicikli pontos mását, rajta órával, hogy mérjük az időt a jövő évi Lengyelországi kerékpártúrára. A délutáni program    a díjnyertes állatkert volt csodás világa a a vízvilág, az őserdő, az afrikai szavanna, de még a sielős 3D mozi is nagy élmény volt. Adakoztunk az Állatpark Jótékony gyűjtési akciójának. Este hosszan beszélgettünk a sorstársi életről, a családról. Jobban megismerve egymás életét, bajait, örömeit. Másnap reggeli után az Aquarius gyógyfürdőbe mentünk, melynek vize sokféle betegség ellen jó, gyógykezelések is folynak itt. A szép környezetben lévő gyógyfürdő belső kialakítása is elrendezése is impozáns volt.  Természetes volt számunkra, hogy sztomásan sem kell megtagadni magunktól ezt a kikapcsolódást, gyógymódot. Mindnyájunknak nagy élmény volt, ilyen-olyan nyavajáinkra is jó hatással volt. Szállásunkon ebéd és sütemény várt bennünket. Egy kellemes pihenés érzetével, megerősödött sorstársi és baráti kapcsolattal váltunk el egymástól! Igazi rehabilitáció volt! Köszönjük mindenkinek aki bármilyen módon segített, jótékonykodott, úgy a bálon, mint ezen a két szép napon! 

2018.12.11.

Klub karácsony

Törzshelyünkön a GRANTE étterembe gyűltünkössze, hogy megünnepeljük a karácsonyt, köszöntjük az új évet és visszatekintve összegezzük a mögöttünk álló évet.

Elnök asszonyunk Binder Józsefné köszöntötte a megjelenteket az előttünk álló ünnepet költő szavaival méltatva kitért arra, hogy éppen egy éve vált jogerőssé az új elnökség mandátuma. Felelevenítette az eltelt év klub eseményeit. Köszöntötte a hagyománnyá vált Sztoma Et Vita emléklappal az évfordulós sorstársakat. Megköszönte az egyesület működésében aktív tagok segítségét és elmondta, hogy hittel bizakodással néz az új vezetőség a jövőbe.

Magyarfalvi Imre hozzászólásában megerősítette, hogy jót tett az egyesületnek a megújjulás, jó úton járnak és ehhez sok sikert kívánt.

Az ünnepi ebéd elfogyasztása után jó hangulatú beszélgetést követően nótafáink harmonikával kisérve dalra fakadtak. Az est leszáltával mindenki az egyesület szerény ajándékával tért haza.

    

vissza

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.