MISZ közgyűlés

Közgyűlés a Magyar ILCO Szövetségben
Május. 7-én tartotta az év első közgyűlését a Magyar ILCO Szövetség Budapesten a Magyar Orvosi Kamara épületében. A közgyűlés legfontosabb feladata a 2015-ös év zárásaként a beszámolók elfogadása volt.
Az elmúlt év programjait, a szövetség egész éves ügyvitelét, Dr. Nagy András Péter elnök úr ismertette. Hangsúlyozta, hogy ismét sikeres gazdasági évet zárt a szövetség, a korábbi évekhez mérten sikerült szinten tartani a Minisztériumi támogatás mértékét.
Ezt követően ismertette a 2015 évi költségvetés teljesítését, majd az egyszerűsített beszámolót és közhasznúsági mellékleteit.
A számadatok megismerését, és értelmezését követően a Közgyűlés a beszámolókat elfogadta.
Az elnöki beszámolót a Felügyelő Bizottság beszámolója követte melyet Bucz Pál a Felügyelő Bizottság elnöke terjesztett elő.
Dr. Balogh Gábor az ILCO Alapítvány elnöke is értékelte az Alapítvány munkáját. A költségvetési adatok ismertetése mellett, hangsúlyozta, hogy a Szövetség és az Alapítvány szoros együttműködésének köszönhetően kerülhetett sor az elmúlt esztendőben több sikeres program megvalósítására.
A beszámolók elhangzása és elfogadása után, a 2017 évben esedékes tisztújításra készülve, sor került egy 3 tagú Jelölő Bizottság megválasztására.
A Közgyűlés zárását megelőzően tájékoztatás hangzott el a közelgő V. Országos Sztómás Találkozóval kapcsolatban, mely Vácon zajlik, ill. a Slov ILCO megrendezésében szervezett sport nap kapcsán!
Minden Egyesületnek sikeres munkát! 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.