Júliusi események

2019.07.14.

Az ILCO Egyesületek életében legfontosabb szakmai feladat a rehabilitáció! Ennek érdekében sokirányú feladatot végzünk, úgymint a kirándulások, szakmai előadások, sportrendezvények.. mégis egyik legkedveltebb, legeredményesebb programunk a már hagyományként megélt REHABILITÁCIÓS NAP.

A Nyíregyházi ILCO Egyesülettel együttműködve kölcsönösen részt veszünk egymás Rehabilitációs Napján. A májusi rehabilitációs napunk nyíregyházi látogatását viszonoztuk.

Vendéglátóink új helyszinen fogadtak a Sóstói Erdei Tornapályán. Kitünő helyszin a rehabilitációra.
A fogadó étel helyben sütött lapcsánka volt, hozzá eper pálinka! A program egy nagyszerű egészségügyi felméréssel volt egybe kötve, a Nyíregyházi Járási Egészségfejlesztési hivatal munkatársai,  általános egészségfelmérést tartottak a résztvevők számára. A hagyományos vércukor, vérnyomás, mellett, testtömeg index, és más egészségügyi értékek mérése történt. Előadást tartottak az egészséges életmódról, amit kóstolóval egybekötve élvezhettünk. Az egészségügyi zumba torna nagyon jó hatással volt az izmainkra, nagy lelkesedéssel csináltuk. Gécziné Évike játékos vetélkedője az ügyességünket tette próbára, amit nagyon komolyan vettünk.  A sok mozgás után jól esett az ebéd, és a jó zene, amire táncra is perdültünk. Késő délután volt, mikor szedelőzködtünk. Igazi rehabilitáció volt, mindenki számára.

vissza

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.