A világ más szemmel

 Trexler Erik a Dorogi ILCO Egyesületben.
Csolnokon, lakóhelyén, de most már országszerte bizonyára sokan hallottak már Trexler Erikről a mozgássérültek ifjú "nagykövetéről"
Egyesületünk meghívott vendégeként körünkben üdvözölhettük 2017 januárjában tartandó első klubnapunkon Eriket.
Kik vagyunk mi és mi a közös életünkben Erikkel?
A sztómával mint fogyatékkal élés sem könnyű dolog. Számtalan tévhit teszi azzá. Az egyesület törekszik ezen tévhitek eloszlatására és segíti a műtéten átesett betegek mielőbbi visszatérését a mindennapokba. Mivel fogyatékkal élünk mi is, keressük, hogy más fogyatékkal élők ,hogyan dolgozzák fel állapotukat. Ebben a tevékenységünkben bukkant fel látókörünkben fiatal "üstökösként" a csolnoki lakosú Trexler Erik. Igaz Ő más "műfajban"érintett, de fontosnak éreztük megismerését.
Országos hírnevet szerzett a mozgáskorlátozottak másságának elfogadásában. Úgy gondoltuk tanulhatunk tőle, ezért kértük fel, hogy beszéljen magáról, sikereiről. Úgy figyelünk rá, hogy módszereiből tanulni akarunk.
Rendkívül szimpatikus fiatalembert ismertünk meg személyében, aki sok humorral tarkított beszámolójában példát mutatott nekünk önmagunk másságának elfogadásában. Példája újabb erőt ad nekünk is, hogy megújult erővel és hittel küzdjünk a fogyatékosságunk társadalmi elismertségéért.
Köszönjük Eriknek ezt a tartalmas délutánt, és sok sikert kívánunk az elhivatottságában.

Legfrissebb hír Erikről.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.