A túlélő

Ma mindenki könyvet ír. Mintha divat lenne. Vagy csak én gondolom? Vajon miért írnak könyvet az emberek? Mindenki másképp látja, vagy gondolja.

Van, akinek a mondanivalója sok, és az évek során elraktározta. Majd ha nyugdíjba megyek jelszóval! Akkor biztosan ráérek!

Mások azért, mert érdekesnek, vagy mozgalmasnak tartják saját életüket.  Vagy túl sok szép történt, és ezt meg akarják osztani az olvasóval?

Talán sok-sok szép helyre eljutottak, és ez legyen ösztönző, azok számára, akik szintén szeretnek utazni, újat felfedezni, új ismeretekkel gazdagodni.

Vagy talán sok- sok rossz dolog, kellemetlen élmény tarkította életüket? És könyvüket okulásnak szánják: Így ne!

Figyelemfelkeltés, hogy másképp kellene élni, viselkedni hasonló helyzetben?

Ezek csak találgatások. Hogy mi igaz a felsoroltakból, ki tudja? Van erre válasz? Lehet ezekre, a kérdésekre válaszolni? Kell egyáltalán válaszolni? Van olyan, aki tudja ezt? Vajon meghallgatnánk-e? Kérdések. Minden kérdés újat vet fel. Ördögi kör. Bele lehet kavarodni, zavarodni.

Mindenki maga dönti el, mikor kezdi újraélni az életét. Ha leírva látja, valóban újraéli, és újraértékeli. Van olyan, aki csak közli, érdekesség képen. Míg mások levonják a tanulságot a saját életükből.

Vagy az olvasó teszi meg helyettük.

Az én életem útelágazáshoz ért. Ezért kezdtem el írni. Minden készen állt bennem, csak egy gomb kellett. Egy gomb, amit valaki, vagy valami megnyom.

És ezt a valamit úgy hívják: RÁK. 

Tovább a teljes történethez

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.